Ballina BreadCrumbTrailer Kabineti Qeveritar

Kabineti Qeveritar

Agjenda ditore

19 prill 2014

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Blerand Stavileci, do të takohen dhe do të bashkëbisedojnë për investimet dhe problemet sektoriale me rreth 200 pemëtarë në fshatin Kovragë të komunës së Istogut.

Koha:
11:00
Vendi:
Fshati Kovragë, Lagja Blakaj

Shkruaj Kryeministrit