Ballina BreadCrumbTrailer Agjencitë BreadCrumbTrailer Agjencia Shtetërore e...

Agjencia Shtetërore e Arkivave (ASHA)

1. Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës është organ qeveritar, e cila organizon, drejton dhe kontrollon veprimtarinë në të gjithë rrjetin arkivor të vendit e cila kryen detyrat dhe përgjegjësitë të përcaktuara në Ligjin nr. 04/L-088 për arkivat shtetërore (Gazeta Zyrtare, nr. 04, 19 mars 2012) dhe Rregulloren përkatëse për organizimin e Agjencisë Shtetërore të Arkivave.

2. ASHA kryen detyrat dhe përgjegjësitë tjera të përcaktuara me legjislacionin në  fuqi si dhe detyrat e përcaktuara nga Kryeministri. 

Prapa

Agjenda ditore

31 janar 2015

1.    Kryeministri Isa Mustafa bënë homazhe para shtatores së Heroit të Kosovës, Zahir Pajaziti.  
           
Vendi: Sheshi “Zahir Pajaziti”-Prishtinë
Koha:  10:00

2.    Kryeministri Isa Mustafa mban fjalë rasti në Akademinë Përkujtimore, me rastin e shënimit të 18 vjetorit të rënies së komandantit Zahir Pajaziti dhe bashkëluftëtarëve të tij, Edomond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu.

Vendi:  Teatri Kombëtar-Prishtinë
Koha:   12:00
 

Shkruaj Kryeministrit