Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës mban mbledhjen e rregullt

30.07.2015 - Qeveria e Republikës së Kosovës, do të zhvillojë të premten mbledhjen e rregullt.Në këtë mbledhje, kabineti qeveritar do të shqyrtojë dhe riprocedojë në Kuvendin e Kosovës propozim-amendamentet kushtetuese që kanë të bëjnë me formimin e Dhomave të Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar si dhe Projektligjin për Mbrojtjen Juridike dhe Mbështetjen Financiare të Personave të Akuzuar Potencialë në Proceset Gjyqësore pranë Dhomave të Specializuara. më shumë

Qeveria e Kosovës mbajti mbledhjen e rregullt

29.07.2015 - Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga kryeministri Isa Mustafa, ka zhvilluar mbledhjen e 40-të. Gjatë mbledhjes, Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligjin për Auditorin e Përgjithshëm dhe Zyrën Kombëtare të Auditimit të Republikës së Kosovës. Ky projektligj, ka për qëllim që të rregullojë organizimin, funksionimin dhe kompetencat e Auditorit të Përgjithshëm dhe Zyrës së Kombëtare të Auditorit të Përgjithshëm në Republikën e Kosovës për auditimin e fondeve publike, ekzekutimin e buxhetit, përdorimin dhe qeverisjen me burimet publike.më shumë

Kryeministri Isa Mustafa mbajti konferencë për medie ku prezantoi realizimin e prioriteteve të Qeverisë në fushën e ekonomisë

24.07.2015 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka mbajtur të premten një konferencë për medie, ku ka prezantuar...

më shumë

Qeveria e Kosovës mbajti mbledhjen e 39-të

22.07.2015 - Qeveria e Republikës së Kosovës, e drejtuar nga kryeministri Isa Mustafa, ka zhvilluar mbledhjen e rregullt.Projektligji për...

më shumë

Kryeministri Isa Mustafa u takua me ministren e Shtetit në MPJ të Mbretërisë së Bashkuar, Baroneshën Joyce Anelay

21.07.2015 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, priti në takim ministren e Shtetit në Ministrinë e Punëve...

më shumë

Agjenda ditore

31 korrik 2015

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.   

VENDI:  Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31 
KOHA:  9:30
 
2. Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Ranillugut.

VENDI:   Zyra e kryetarit të Komunës
KOHA:  11:00

3. Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Kamenicës.

VENDI:  Objekti i Komunës (Zyra e kryetarit të Komunës)
KOHA: 12:30

Pas takimit  me udhëheqjen e Komunës së Kamenicës, kryeministri Isa Mustafa, do të vizitoj edhe objektin e banimit social dhe biznesin  për prodhimin e kërpudhave “Fungo FF” që ndodhen në rrugën “Nëna Terezë”- Rruga Qarkore.
 

Shkruaj Kryeministrit