Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Qeveria e Republikës së Kosovës zhvillon mbledhjen e rregullt

29.10.2014 - E drejtuar nga kryeministri Hashim Thaçi, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt në të cilën ka shqyrtuar Raportin Nëntëmujor të Buxhetit për vitin 2014, dhe ka miratuar vendime tjera të përgjegjësive të saja kushtetuese dhe ligjore.
Në hapje të mbledhjes, kryeministri Hashim Thaçi në emër të Qeverisë së Kosovës ka dënuar aktet vandaliste të mbishkrimeve në objektet e kultit dhe të trashëgimisë kulturore të Kosovës të komunitetit serb, si dhe sulmet mbi pronat e pjesëtarëve të këtij komuniteti, të ndodhura gjatë ditëve të kaluara.më shumë

Zëvendëskryeministrja Tahiri: Sot po krijohet një faktor i ri për t’i dhënë kontribut një kategorie, që ka nevojë të integrohet dhe fuqizohet

30.10.2014 - Një shoqëri, kur krijon mundësinë që politikanët dhe biznesmenët të takohen në misione humanitare, është një shoqëri që po ec mirë, ndershëm dhe din të mendojë për të gjitha kategoritë - theksoi zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Edita Tahiri në konferencën “Rritja e vendeve të punës për Persona me Aftësi të Kufizuara”më shumë

Kryeministri Thaçi organizon pritje për sportistët kosovarë me rastin e anëtarësimit të Komitetit Olimpik të Kosovës në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar: Do të jemi së bashku në RIO 2016

28.10.2014 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka organizuar sot një pritje për sportistët kosovarë, me...

më shumë

Deklaratë për media e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi

27.10.2014 - Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës , Hashim Thaçi, dënon ashpër sulmin ndaj gazetarit Milot...

më shumë

Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri ka pritur sot në takim delegacionin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim

23.10.2014 - Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Edita Tahiri, ka pritur sot në takim delegacionin e...

më shumë

Agjenda ditore

31 tetor 2014

1. Kryeministri Hashim Thaçi në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.   

Vendi: Ndërtesa e Qeverisë, salla P – 31 
Koha: 10:00

2. Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi merr pjesë në ceremoninë e përurimit të zgjerimit të rrugës në pikën e kalimit kufitar në Vërmicë

Koha: 12:00
 

Shkruaj Kryeministrit