Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Riza Halimi uron kryeministri Haradinaj

Prishtinë, 13 shtator 2017

Kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Riza Halimi, ka uruar kryeministrin Ramush Haradinaj për marrjen e përgjegjësive të reja në krye të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Në telegramin e kryetarit Halimi thuhet:
 I nderuar z. Haradinaj,

Pranoni urime të përzemërta për përzgjedhjen Tuaj në funksionin e kryetarit të Qeverisë së Republikës së Kosovës.

Me këtë rast ju uroj punë të mbarë në udhëheqjen e Qeverisë që do të përballet me sfida të ndjeshme dhe të rëndësisë jetësore.

Ju dëshiroj sukses të plotë në stabilizimin dhe normalizimin e të gjitha institucioneve shtetërore të Kosovës, qëllime madhore këto me interes jetësor për të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës.

Me respekt,
Kryetari i PVD-së
Riza Halimi

13.09.2017 07:58
Prapa

KOSOVO IN UNESCO