Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi sot në Nju Jork në një takim të ndarë është takuar me Kryeministrin e Libisë, Ali Zeidan

shkarko me rezolucion më të madh

Prishtinë, 25 shtator 2013

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi sot në Nju Jork në një takim të ndarë është takuar me Kryeministrin e Libisë, Ali Zeidan.

Në takim u konfirmua njohja zyrtare nga Libia.

Dy kryeministrat u pajtuan që në një të ardhme të afërt, Kosova dhe Libia të themelojnë misionet diplomatike dhe të shkëmbejnë ambasadorët.

25.09.2013 15:40
Prapa

Agjenda ditore

23 janar 2018

1. Kryeministri Ramush Haradinaj vizitë pune në Komunën e Ferizajt.
 
VENDI: Ndërtesa e Komunës, Ferizaj
KOHA: 13:30

2. Kryeministri Ramush Haradinaj viziton kompaninë “HIB Petrol”, një ndër tatimpaguesit më të mëdhenj.

VENDI: Zyra qendrore e HIB Petrol- Hotel Emerald
KOHA: 15:00
 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO