Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Kryeminstri Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

shkarko me rezolucion më të madh

Prishtinë, 20.09.2012
 
Kryeminstri i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.
 
Gjatë vizitës së tij në New York, kryeministri Thaçi përveç që do të përcjellë punimet e Asamblesë së Përgjithshme, gjithashtu do të ketë takime me liderë të ndryshëm të vendeve që ende nuk e kanë njohur shtetin e Kosovës, me qëllim të lobimit për njohje të reja si dhe avansimin e pozitës së shtetit të Kosovës në arenën ndërkombëtare.

Kryeministri Thaçi gjithashtu do të takohet me senatorë dhe kongresmenë  për t'i njoftuar ata në lidhje me zhvillimet e fundit në Republikën e Kosovës.
 
Në këtë vizitë, kryeministri Thaçi do të takohet edhe me liderë të komunitetit të biznesit, për t’i njoftuar ata me reformat që janë ndërrmarrë në legjislacion, në mënyrë që të lehtësohet bërja e biznesit dhe investimet në Kosovë.
 
Kryeministri gjithashtu do t'i njoftojë ata për potencialin e madh për të investuar në sektorin energjetik, minerar, të bujqësisë, si dhe sektore të tjera me rëndësi për Republikën e Kosovës.

Prapa

Agjenda ditore

27 maj 2016

1.      Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Vitisë.

13:00-13:20   Vizitë  Fabrikës së Stiroporit “DAKA TERM”-në Pozheran.
13:30-13:50 Vizitë fabrikës për Protektimin e Gomave, prodhimit të styroplit dhe përurimi i repartit të rrjetave fasaduese në kompaninë “EUROFISI”, përurimin do ta bëjnë kryeministri i Kosovës Isa Mustafa dhe kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti.
14:00-14:30  Kryeministri Mustafa në takim me kryetarin e komunës së Vitisë, në kabinetin e kryetarit.
15:10-15:30  Vizitë në Fabrikën për prodhimin e materialeve elektrike„ELEKTROSTUBLLA“
15:40-16:10  Vizitë në fshatin Letnicë.
16:40   Vizitë në Stubëll.

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO