Ballina BreadCrumbTrailer Konkurse, njoftime dhe...

Konkurse, njoftime dhe shpallje

Aplikacioni

Agjenda ditore

12 shkurt 2016

Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në takimin e parë të Komisionit për Planifikim Strategjik ku do të diskutohet rreth përgatitjeve të Qeverisë për Sfidat Korporative të Mijëvjeçarit (Millenium Challenge Corporation).
 
(Fjala e kryeministrit Isa Mustafa do të jetë e hapur për media)
 
VENDI: Ndërtesa e Qeverisë,
KOHA:  14:00

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO