Ballina BreadCrumbTrailer Legjislacioni BreadCrumbTrailer 3. Regjistri i akteve...

Agjenda ditore

27 maj 2016

1.      Kryeministri Isa Mustafa viziton Komunën e Vitisë.

13:00-13:20   Vizitë  Fabrikës së Stiroporit “DAKA TERM”-në Pozheran.
13:30-13:50 Vizitë fabrikës për Protektimin e Gomave, prodhimit të styroplit dhe përurimi i repartit të rrjetave fasaduese në kompaninë “EUROFISI”, përurimin do ta bëjnë kryeministri i Kosovës Isa Mustafa dhe kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti.
14:00-14:30  Kryeministri Mustafa në takim me kryetarin e komunës së Vitisë, në kabinetin e kryetarit.
15:10-15:30  Vizitë në Fabrikën për prodhimin e materialeve elektrike„ELEKTROSTUBLLA“
15:40-16:10  Vizitë në fshatin Letnicë.
16:40   Vizitë në Stubëll.

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO