Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Vizioni i Kosovës është që romët dhe ashkalinjtë të jenë të barabartë dhe aktiv në jetën shoqërore e politike

21.02.2018 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, mori pjesë në seminarin e organizuar nga Zyra për Qeverisje të Mirë pranë Zyrës së Kryeministrit në bashkëpunim me Zyrën e Komisionit Evropian, me temën “Zotimi i politikave dhe përfshirja e komuniteteve Rom dhe Ashkali në shoqërinë Kosovare”. Qëllim i këtij seminari ishte diskutimi rreth të arriturave, sfidave dhe prioriteteve në zbatimin e politikave për komunitetet Rom dhe Ashkali në Kosovë, siç janë: arsimi, punësimi, mirëqenia sociale, shëndetësia, banimi, regjistrimi civil dhe tema tjera që janë të ndërthurura me diskriminimin dhe barazinë gjinore.më shumë

Kosova prezantohet me projekte konkrete në Samitin e Londrës

21.02.2018 - Mbi 30 projekte janë seleksionuar për t’u prezantuar në Samitin e Londrës nga Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, javën që vije.më shumë

Projektligji i plotësuar dhe ndryshuar për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi është miratuar sot nga Qeveria

20.02.2018 - Qeveria e Kosovës ka miratuar plotësimin dhe ndryshimin e Projektligjit për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin...

më shumë

Kryeministri Haradinaj: Kërkesat e SBASHK-ut janë obligim moral por kërkojnë kohë!

20.02.2018 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e SBASHK-ut, të...

më shumë

Kryeministri Haradinaj: Komuniteti Ashkali pati angazhim të sinqertë për avancimin e Kosovës

20.02.2018 - Është organizuar sot në Prishtinë, konferenca ceremoniale për festimin e Ditës së Komunitetit Ashkali, në...

më shumë

KOSOVO IN UNESCO