Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Kryeministri Haradinaj: Sektori i bujqësisë, prioritet i Qeverisë së Kosovës

14.12.2017 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në konferencën për bujqësi të qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural në Kosovë, të organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Qeverinë e Republikës së Kosovës.më shumë

Caritas ndan mirënjohje për zëvendëskryeministrin Limaj

14.12.2017 - Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj, ka pritur sot në takim përfaqësues të Caritasit në Kosovë.Me këtë rast ata edhe ia kanë ndarë një mirënjohje zëvendëskryeministrit Limaj për kontributin e tij në rrugëtimin e Caritasit.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim delegacionin e Bankës Botërore

13.12.2017 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim një delegacion të lartë të Bankës...

më shumë

Deklaratë e kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj

13.12.2017 - Ideja dhe vendimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, për themelimin e Ekipit Përgatitor...

më shumë

Arrihet marrëveshja për ndërtimin e Termocentralit “Kosova e Re”

13.12.2017 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mbajti sot mbledhjen e Komitetit Drejtues për Termocentralin “Kosova...

më shumë

Agjenda ditore

14 dhjetor 2017

1.Kryeministri Ramush Haradinaj  merr pjesë në konferencën “Bujqësi e qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural”, organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

VENDI: Hotel Amazona
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë.

VENDI: Hotel Swiss Diamond
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Akademinë përkujtimore në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kosovës, Mujë Krasniqi.

VENDI: Salla e Kuqe-Pallati i Rinisë
KOHA: 16:00

 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO